...

Alla inlägg den 25 januari 2010

Av Lis - 25 januari 2010 22:51

Alltså shit! Den här helgen. Så otroligt fucking awsome!


E var här! Ja, E från andra sidan Sverige. Helt underbart. Han var helt underbar. ÄR helt underbar. Gosh alltså. Från fredag till söndag. Han var här. För bara ett tag sen. Det är helt overkligt. Jag känner mig helt fniss:ig. Helt.. helt.. bara.. E. Jag har bara träffat honom en helg! Det är inte okej.


Jag kan inte sova. Jag har inte sovit själv sen i torsdags. O nu är det meningen att jag ska sova helt ensam. Ingen är hemma. Bara jag. Gosh, jag saknar honom. Får man sakna någon man inte känner?


Det är inte okej. Jag får inte vara såhär. Om jag är såhär så kommer han inte palla träffa mig mer. Då kommer han tro att jag är en sån här hängig typ. Det är jag väl egentligen, men han behöver inte veta om det. Inte än.


Vi hade inte sex heller. Han försökte inte ens. Det har jag aldrig varit med om. Inte ens försökte lite. Var jag för fet eller var det för att visa respekt för mig? Att inte stressa? Eller var jag är jag för ful?  Fast varför skulle han då nämna att han kanske skulle jobba i Stockholm till helgen. Det är så mycket nu. På en gång. Alla känslor.


Nu skulle han sova. O jag kan inte sova. Jag vill ha honom här nu. Att han ska hålla om mig sådär som hela natten i lördags. Sen mysa hela söndagsmorgonen med massa pussar o film. Jag vill inte ligga här ensam i mörkret.


Förresten fyllde jag år igår. 19 år är jag nu. Helt galet vad året har gått fort alltså. Jag är nog knappast den enda som tycker det. 19 år. Nu måste jag börja skärpa mig. Kommer däremot bli svårt till veckan eftersom jag har massa kakor o godis från mitt kalas.


Första februari är å måndag. Brukar vara bra att starta en sån dag. Måste planera schema, realistiska veckomål osv. Jag ville bara tala om att.. att.. jag fyllt år. O är fet (som vanligt) och att jag träffat världens finaste. Varför måste han bo därborta?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards