...

Alla inlägg under januari 2010

Av Lis - 19 januari 2010 06:49

Godmorgon.

Känns rätt okej att vara vaken ändå, ville absolut inte kliva upp. Men hade inte direkt något val. Skolhelvete. Har istortsett samma lektion idag. HELA DAGEN. Det suger vill jag lova. På riktigt. Sen är jag galet förkyld. Alltså "hej-jag-kan-knappt-inte-röra-mig-utan-värsta-hostattacken" .. Det är inte heller direkt kul eftersom jag skulle träna -.- Får försöka promenera. Utan att dö i en hostattack.


Hursomhelst. Morgonvikten på 62.3 förvånade mig skapligt. Men jag tänkte då inte klaga. Gjorde mig t.o.m lite glad. Det är inte perfekt, men det är bättre än tidigare när jag vägt mig.  Jaja. Klaga inte. typiskt mig.


Frukost:  1 avakado

Lunch:

Middag:

Av Lis - 18 januari 2010 09:03

Nu är det skola

Orkar inte, men ibland måste man.


Frukost: 1 avokado

Lunch: Ris och korvstroganoff
Middag: Pasta o kyckling

Av Lis - 17 januari 2010 09:34

Depp, depp, depp. Hela tiden.


Ïgår åt jag en jävla massa. Mer än jag brukar. Men det räknas inte riktigt som hets. Man får se det som överätning. Till frukost, lunch, middag OCH godis o nötter senare. Det är inte okej. Det känns inte bra nu. Jag fyller år snart. Nästa vecka. Eller ja, om en vecka. 19 år blir jag då. Det känns lite skumt. Är jag fortfarande fet OCH 19 år? Usch. Inte enligt min plan.


Skärpnin Lis!

:(

Av Lis - 16 januari 2010 20:17

jag börjar tro att jag är bipolär eller något

jag förstår inte varför jag är så nere. hela jävla tiden.

mår inte bra av någonting


det här suger.. vad fan ska jag göra?

(killen kommer nog upp till helgen, gosh, NERVÖS)

Av Lis - 12 januari 2010 06:22

Godmorgo godmorgon godmorgon!

Skolan har dragit igång igen och även jag ska sluta vara ett sånt lat fläskberg. Sista terminen är jag inne på nu, studenten närmar sig. Jag har ett mål. I början av juni ska jag vara nere runt 50kg!


Jag ska försöka komma med lite bättre delmål och liknande snart, måste planera lite. Sen ska jag göra ett träningsschema. Den här gången ska jag planera! Jag älskar planeringar. Jag håller planeringar. Jag älskar kontroll. Ska kanske försöka göra det idag, det fixar jag.


Hur mår ni? Har skolan/jobbet börjat igen? :)

Av Lis - 8 januari 2010 11:56

 


jag kanske överdrev igår, men jag börjar nästan bli rädd på riktigt. inte för allt det där kanke men iallafall för att min mens inte kommit än. den måste komma snart. jag är egentligen för abort och tycker att det är bra att kvinnor har den valmöjligheten, men frågan är: klarar jag det själv?

Av Lis - 7 januari 2010 20:32

Jag är paranoid

Min mens har inte kommit och jag får bara massa tankar om att jag är med barn. Mr X barn. Fyfan, jag skulle aldrig klara det. Jag måste få min mens snart. Måste till UM iofs ändå. Måste göra lite tester. Jag har drömt att jag fått massa könssjukdomar. De förföljer mig. Måste testa.. Hur testar man för livmoderhalscancer eller cellförändringar? Jag måste göra det också. Kan man göra det på UM? Någon?


Jag är rädd.. Tänk om någon av mina drömmar stämmer. Vafan gör jag då? Visst, sjukdomar går att behandla, barn går att ta bort (klarar jag det??) och cancer.. är cancer.

Av Lis - 7 januari 2010 11:25

Godmorgon! .. eller goddag?

Idag känner jag mer uppe än nere, ehm.. Det är svårt att förklara. Jag orkar inte le, men det känns inte som att jag måste sova. Jag har drömt om E. Det känns så konstigt. För jag är inte desperat (då hade jag väl fan inte valt att fastna för en kille på andra sidan Sverige?), men jag börjar tro att det beror på att ALLA mina kompisar har skaffat sig förhållanden och här sitter jag ensam.. Vet inte.. Konstigt.


Morgonvikt: 62.2

(jag trodde det skulle vara MYCKET mer.. konstigt efter all hets. men bra, peppande)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards