...

Alla inlägg den 23 juli 2011

Av Lis - 23 juli 2011 21:37

Jävlar vilken mysig natt jag har haft inatt alltså.


Började med att jag gick ut med en kompis igår ändå. Mötte S utanför, sa hej, en kram. Ja ni vet hur man hälsar. Han väntade på sina kompisar. Var inte mer än så. Gick in, mötte tre kompisar till. Satt och drack en drink. Helt plöstligt sitta S där brevid mig. Ber mig smaka på hans drink, sen är han borta lika fort som han kom.


Fortsatte umgås med mina vänner. Tänkte inte mycket mer på S faktiskt. Visste inte alls vart han var. Orkade inte riktigt leta med blicken heller. För vad skulle det spela för roll? Dansade och drack drinkar. Skickade ett sms och frågade om han hade en bra födelsedag. Fick nja till svar. Sen frågade jag om han hade några planer för natten. Han sa nej, och att han skulle höra av sig.


Helt plötsligt är alla mina vänner borta. Vilket är ganska fantastiskt med tanke på hur liten den här klubben är. Så att fyra vänner kan försvinna är rätt fantastiskt. Stod iallafall där som ett fån. Plötsligt kommer en av mina vänner. Säger att hon kommer snart. Då kommer S och tar tag i min rumpa. Säger åt mig att följa med honom för hans vänner var också borta. Och han ville inte vara själv när han shotta. Så i brist på annat följde jag med honom in.


Klockan var väl runt tjugo över två - halv tre då. Stod i baren där det var minst folk. Viskade i hans öra bara för att jag vet att han gillar det. Även fast man inte säger något speciellt så vet jag att det gör att han ryser. Så tji fick han.


Sen gick allt så fort. Han tog sina shottar och klockan tre stängde skiten. Vi var kvar lite längre eftersom han känner alla där. Och då kommer en tjej som jag vet att han legat med. Full som ett as och tar tag i hans nacke och typ hänger på honom. Sen säger han de fantastiska orden "Ska vi ta en taxi hem till dig nu?" Framför henne. Framför ALLA som var där. Vågade knappt svara så nickade bara.


Så vi tog en taxi hit. Han var full som ett as så han somnade på en gång. Jag med för den delen. Eller jag var inte så full. Men jag somnade fort ändå. Hans andetag i min nacke. Och HÄR började det konstiga.. Hur han höll om mig när vi sov.


Så fort jag rörde mig så höll han nästan fast mig. Som att jag skulle försöka rymma. Han höll sin hand i min hela natten. Han kramade mig. Han andades i min nacke. Han pussade på min axel. Trots att han sov. Vi har aldrig sovit såhär nära varandra, trots att han hållt om mig förut när vi sovit. Men aldrig såhär..


Sen vaknade vi vid nio, hade lite sex och somnade sedan om till typ två. Helt galet. Sen låg vi och prata innan han tog bussen hem vid kvart i fyra. Sen har vi inte hörts. Och jag orkar inte höra av mig ikväll. Han får göra det om han vill. Men jag orkar inte stalka. Eller gör jag det? Stalkar jag honom?  Nä, kanske inte. Men han behöver lite utrymme. Det här är bara sex ju. Eller hur? Ja. För det är det enda han vill. Det sa han förut. Han vill inte att det ska bli att han utnyttjar mig och det gör han inte för jag är ju alltid med på det.


Efter det har jag inte hört något annat. Jag kan fortfarande inte se mig med honom. Trots att jag aldrig känt mig så trygg som jag gör med honom. Kan det vara för att vi inte har några förhoppningar eller förväntningar? Så vi har ingen press. Vi träffas när vi vill för att ha sex. Pratar. Har sex. Det är typ det det går ut på. Vi behöver inte höras, vi behöver ingenting. Vi gör som vi vill.


Men jag kommer sakna honom inatt i min säng. Det var så skönt när han verkligen tryckte sig emot mig, kramade min hand och hans tunga andetag i mitt öra. Aldrig har det varit så skönt att sova. Vackra pojke..

 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards