...

Alla inlägg den 30 juli 2011

Av Lis - 30 juli 2011 13:41

Drömde om S inatt

Eller att en tjej bad mig backa från S för att hon var kär i honom. (Minns ni tjejen som jag berättade om som hade gjort ett hjärta i hans logg på facebook? Ja. Hon.) Hon sa att hon var så kär i honom att jag skulle backa så han kunde bli kär i henne också. Och sen i drömmen frågade hans syster om jag var tjejen han låg med och han svarade då "ja, tyvärr".


Det gjorde faktiskt ont när jag vaknade pga det. Först sög det för att han inte var här. Men han jobbade igår och direkt när jag kom in på lokalkrogen och stötte på honom fick jag en kram. Jag har aldrig fått en offentlig kram sådär när han har jobbat annars. Ja, skitsamma.


Sen träffade jag Mr X och gänget. Hängde med dem eftersom min kompis blev utkastad så hon drog hem. Drog några shots och sen skulle vi åka bussen tillsammans. Då säger Mr X "Jaha Lis, vad ska du göra nu när du inte får knulla inatt?"  "Va? Sova?"  " Ja, för de senaste veckorna har du ju alltid haft sovsällskap" Så svarade jag något som "Ja, det är väl kul att någon vill ha mig". Då tittade han bara. Sa ingenting.


Jag vet inte om jag ska tro att det är avundsjuka eller vad det kan vara? Eller om han verkligen tycker att jag är en slampa. Han förstör så mycket för mig. Men han och hans vänner är mina vänner. Jag älskar att umgås med dem, även fast vi oftast bara träffas på helgerna.


Sen har en kompis som jag börjar tro raggar på mig? Även fast jag legat med hans två bästa vänner. Och det vet han om. Han är verkligen INGENTING för mig. INGENTING. Han är ingenting jag attraheras av. Han har ingenting jag attraheras av. Inte ens kan låtsas att jag attraheras av. Do you get it? INGETING.


Men Mr X stör mig. Juste! Igår la han armen runt mina axlar och jag skakade bort den (mest för att jag verkligen inte ville och sen ville jag inte att S skulle se det....) så säger Mr X typ "Vadå? Vad vill du ha egentligen om du inte vill mysa?"  Då vare jag som blev tyst. Jag bara tittade. Förstod verkligen inte vad han menade. Sen kläckte han ur sig typ något om att det bara var som vänner.


Jävla helvetes skit. Sen S.. Gu' vad jag saknade honom inatt. Mest för att Mr X betett sig som en idiot. Sen.. förra fredagen. AAH. Det var så mysigt.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards