...

Alla inlägg under april 2011

Av Lis - 25 april 2011 09:19

Igår blev jag aldrig riktigt full

Bara salongsberusad. Lite lullig.

Smsade S och bad han komma hit

gick inte så bra. Fortsatte smsa i någon timme

Sen däcka han.


Bättre lycka nästa gång..


Idag väger jag 60.0kg

Så sen i tisdags har jag gått ner 1.7kg

På ingenting.

Alltså ingen direkt motion eller så

Så jag är ju inte direkt smalare

Men det är lite motiverande att se det på vågen

Precis innan sommarn såhär..


Får hoppas det fortsätter likadant


Av Lis - 24 april 2011 20:07

jag är ju lika patetisk som pappa.

tar till flaskan när jag inte pallar


iofs första gången. som ensam.


.. men något säger mig att det inte är sista gången

Av Lis - 24 april 2011 20:00

Kände mig nyss som en smygalkoholist som drack mig en liten drink

Eller började

Efter halva slog jag ut resten.


BRA GJORT LIS


Ungefär lika bra som allt annat i mitt liv. S är ju med i en "lek" och låg därför med mig. Förklarar mycket. Raggar nu på min kompis. LOVE IT! Ändå har jag lust att smsa och fråga om han vill ligga.


 För att jag inte vill vara ensam. Jag är för trött på livet just nu alltså. Vägde btw 60.2 morse. Kan inte äta. Eller har inte kunnat.. Vet inte varför, har bara inte kunnat. Har känts bra. Min kompis frågade om det var något problem med mig och maten (eftersom jag har diverse släktingar med ätstörningar) .. Skrattade bort det. Sen har hon bjudit mig på kebab och pizza. Ätit. Vill inte ha misstankar.


Alltså Jag är så trött på livet. På riktigt.

Allt med pappa, allt med S, allt med allt.


Jag orkar iNte. Vill bara supa bort allt.

Av Lis - 20 april 2011 19:26

 

Jag har tidigare berättat om mitt självdestruktiva liv när det kommer till killar. Jag skadar mig inte fysiskt, men psykiskt till den grad att det inte funkar mer. Enda tills jag träffar nästa objekt.

 

Varje person har haft en likhet. Mr X, E och S - alla gillar tjejer. Alla är beroende av uppmärksamhet, alla tre vill uppleva spänningen med nya tjejer. De kan inte fastna hos en.

 

Och vad behöver jag? Jag borde skriva att jag behöver hitta en kille som vill ha mig.Va med mig. Men nej. Jag försöker förändra personerna. Killarna som vill uppleva spänning. Killarna som inte vill fastna. Jag vill förändra. Jag vill ha en player som ska tycka om mig.

 

Hur dåligt jag än mår när jag inser att det inte går. Så får jag ändå en kick. Ta t.ex när E gillat mina statusar eller när S kommenterat en profilbild på facebook. Känner ruset.

 

Yes.

Uppmärksamhet.

Han skrev. Hoppet växer. Om han kan engagera sig i min facebook så är det inte kört än.. Om man inte bryr sig någonting så engagerar man sig inte att skriva en hl kommentar på facebook.

 

Kick.

Ruset.

 

Jag är en missbrukare

Av att försöka få någon som inte vill ha mig

att ge mig uppmärksamhet

 

(... fan va jag är störd.)

 

Av Lis - 19 april 2011 07:07

61.7 - wtf?


Gick en powerwalk i en FUCKING timme igår? Och har gått upp 0.5 INTE SCHYSST. Nu jävlar.. Ska iofs äta tacos ikväll verkar det som, och det är svårt att äta lite av det. Tycker jag. Men ska försöka äta lite resten av dagen, sen PW i en timme.


Någon som har något kick-start-tips?


Idag

Frukost: Te m. 1tsk honung. 2 russin.

Lunch:

Middag:

Annat:

Av Lis - 17 april 2011 22:15

På facebookchatten nyss.

Killkompis: alltså Lis, kommer du ihåg när jag sa att du börjar lika någon?

Jag:  Aa?

Killkompis: Jag har kommit på det!

Jag: Ahaa, vem är det då?

Killkompis: MALIN ÅKERMAN!

Jag: Hahhaa, du måste ju fått fel på synen vännen!

Killkompis: Eller så borde du lära dig ta åt dig


.. Det har var nog en av de finaste komplimanger jag någonsin fått. Jag lik Malin Åkerman? Alltså Fantastiska Malin Åkerman? SNYGGA Malin Åkerman? Jag är fan i chock,. Att någon, oavsett vem, kopplar mig till henne är en sån jävla grej för mig. haha. Tycker att hon är snygg. I "heartbreak kid" är hon fan grym (älskar den filmen, haha)


Ja. Va tvungne att dela med mig. Det stämmer ju såklart inte, det är ändå kul att någon säger så. det gjorde min kväll lite bättre faktiskt.

Av Lis - 17 april 2011 20:38

 

hur tjock ska jag bli innan jag får orken att ta mig ner i vikt?


jag har ju ingenting annat att fokusera på, så då borde jag ju lika gärna kunna fokusera på att gå ner i vikt. iofs vägde jag 61.6 nyss, och det är väl helt okej efter en dag med mat och godis och glass. men 61 fucking kilo. Alltså, hallå?


Tänk om jag gick ner iallafall 10 kg, då kanske S skulle vilja umgås med mig lite. Eller nä, Ge upp Lis. HAN ÄR INTE INTRESSERAD. Ändå är hoppet det sista som lämnar en. Han är ju så jääääävla snygg. Synd att jag inte var den jag som han ville ha. För jag hade fan velat vara hon.

Av Lis - 17 april 2011 18:33

Ojojojojojoj

vart ska vi börja?


Fredagen innebar fylla, S på dejt med en tjej där som han tydligen föll för. Däremot verkade det som hon dissade honom för han har tagit bort alla statusar om henne nu och även den där han hade skrivit "aha, då vare väl slut då?"


Varför kan jag aldrig få en kille att falla? Nä juste. Jag är inte tillräckligt bra. Det finns alltid någon bättre.


Fuck you Mr X. Jag hatar att du satt de där orden i mitt huvud.


Ehm.. Mer då.. Nä, va kanske bara det. Mina föräldrar, som försökte vara vänner har brytit helt och hatar numera varandra. Igen. Precis som när jag var liten. Jättekul. Nu kommer pappa sitta och gnälla varje gång jag träffar honom. Prata skit om mamma.


Visst att mamma inte är världens bästa person hela tiden, MEN hon har alltid ställt upp. Inte bara när de passar henne som pappa gjort. Utan ALLTID. under hela mitt liv. Att jag valde att flytta till pappa en period var det värsta beslutet i mitt liv. Dumt helt enkelt.


Annars då. Ätit choklad, glass, läsk och kebab idag. Nyttig tjej som vill ner i visst, javisst. Not. Fuck. No tears. No feelings. Känner mig rätt död. Inombords. Svart lixom. Solen gör allt lite bättre, vill inte bara ligga i sängen. Nu äre städdags. Förkyld är jag också. Fuck.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards