...

Alla inlägg under augusti 2011

Av Lis - 7 augusti 2011 13:57

 

Av Lis - 7 augusti 2011 13:49

Jävlar vad full jag har varit i helgen..

Både fredag och lördag.

Men jag har haft så roligt!

Och jag smsade inte S en enda gång.


Är fan stolt över mig själv.

Han får komma om han vill - men då får han höra av sig med.

My life - my rules. :)


Snart kommer BF över och vi ska äta pizza och se på film.

Bakis-stadie. Ska bli så himla skönt att bara ta det lugnt.

Imorgon äre ju jobb igen. Ser inte fram emot dagen. Alls.

Jag har fått så jävla mycket ansvar och jag kommer inte ihåg vad.

Hejdå hjärnceller under sommaren.


Min killkompis sa typ igår att han vill ligga med mig. Och jag typ tittade på honom och frågade om han var dum i huvudet. Haha. Jag är så jävla snäll alltså. Han va seriös, men jag menar.. Han är en av de sista jag skulle ligga med. I hela mitt liv. Inte ens för pengar.


Haha juste.. E smsade mig inatt. Från ingenstans. Och sa att han ville ha bilder på mig. (Han menar mer avklätt, inte bara bilder). Jag har skickat EN bild. Där man inte ens ser något. Eller alltså man ser konturerna. Men ingenting öppet lixom. Och det var första och sista gången. Så när jag kom hem funderade jag på det (jag var jättefull) men då svarade han inte på mitt sms där jag frågade om han ville ha en - så då fick det vara. Haha! Glad är jag för det. För jag skulle inte vilja skicka en sån till honom. Inte till någon.

Av Lis - 6 augusti 2011 12:25

Jag sa ju att när jag ser honom gå hem med någon annan så slutar jag. För det förstör min fantasi. Även fast jag inte skulle vilja ha ett förhållande nu så vill jag ändå inte se att han raggar på andra. Förstår ni dubbelmoralen?


Igår såg jag det. Fast inte SB som jag trodde. Det va någon helt annan. Någon jag absolut inte trodde. En tjej jag känner. Eller okej.. Inte överdriva. Jag känner henne inte, men vi har festat tillsammans många gånger. Har gått i samma klass som hennes bror (tjejen är 93a).


Och igår.. Såg jag hur han pratade med en tjej. Hur han höll henne runt midjan när de gick ut från toaletten. Sen när vi drog såg jag hur han var ute och rökte, och gick fram till henne och ropade på henne. Hon hörde inte så hennes kompis fick säga till och då gick hon dit och de pratade. Och jag ser allt. Jag kunde nästan höra det. För jag vet hur han funkar. Exakt samma sak funkade på mig. Sen om det gick vägen för honom eller inte. Vet att hon skulle jobba idag vid tolv.


Men jag fattar inte. Han kramade mig, han skojade med mig (internskämt som jag inte kan skriva ut ifall någon som känner mig skulle märka). Men sen.. blankt. Så jag antar this is the end. End of a great story.


Nu blir mina killkompisar glada. För de tycker jag hundar efter honom. Så nu blir de väl glada när de får veta att han vill ligga med den där tjejen (de känner också hennes bror..). Alltså jag vet inte alls vad som kommer hända nu. För jag har trott att det ska vara slut för så länge sen.  OCH HON ÄR INTE ENS SNYGG! Okej om han valde någon annan, men hon är så jävla ful. Och hennes röst låter som en kille. AAAAAAAAAH.


Men ju mer jag tänker på det där skämtet. Ju mer känns det som att han lämnade tillbaka det. Som ett avslut. Och jag menar.. Sista natten var ju så jävla bra. Bästa natten ever. Inte sexet kanske, men själva natten. Så jag antar att jag får vara glad för ett bra avslut. Sen att jag måste se honom med andra är irriterande. Det jobbiga är att det känns så illa. Jag är inte kär, men jag vill ändå ha honom.


Det jobbiga är också att det blivit som en rutin.. Ragga upp en ny känns inte kul, men att vara utan sex känns inte heller så himla roligt. Jävla S. Jävla störda jävla S. Jag är arg på honom.


Ikväll blir det all-in. Jag behöver det. Kan inte vara själv.

Av Lis - 5 augusti 2011 07:05

AAAAAAH jag mår fan illa

Så fort jag tänker på att S och SB kanske gick hem tillsammans i onsdags

Tänk om de går hem tillsammans idag?


Jag har ju lovat mig själv att när jag ser eller märker att S går hem med någon annan så ska jag sluta. Då kommer jag inte kunna träffa honom mer. Då får han bli ett vacker minne. En vanlig vän vill säga. Dvs hälsa och prata, men inte ta hem honom. Eller följa med honom hem. Jag har lovat mig det.


Idag är det två veckor sen jag hade sex. Ifall någon bryr sig. Jag bryr mig. 2 jävla veckor. Länge sen det var så länge sen..  På den senaste tiden har jag lyckats haft sex inom två veckor, haha. Får väl se ikväll. Om jag klarar att se snygg ut. Ingen större risk. :/

Usch.. Jag är bara tjock. Tjocktjocktjocktjock och ful.

Av Lis - 4 augusti 2011 08:01

Hatar att lokalkrogen (LK från och med nu. Hatar att skriva lokalkrog) har öppet på onsdagar. För jag VET att S är där. Och jag vet att den där tjejen (hon med hjärtat i loggen. SB från och med nu)  var där. Eller hon skulle iallafall dit. Och ja.. Jag får inte vara svartsjuk.. Och det är jag inte.. Men jag önskar jag vore snyggare än henne..


Hon har lyckats bli så himla smal. Varför kan jag inte lyckas? Jävla tjockis. 61.6 Det går inte. Jag är så jävla meningslös.. Spelar ingen roll, det går inte. Jag har ont i lederna pga psoriasisen, den har blivit värre pga all alkohol som jag känner att jag behöver på helgerna. Inte mer än så länge. Men varje helg. Varje fredag behöver jag ett rus. Så fredags-alkoholist. Kul.


Drömde om pappa och hans flickvän inatt. Om att de hade gift sig utan att berätta det för mig för att hon skulle få stanna i landet. Vaknade med tårar i ögonvrån. För det skulle kunna vara sant.


Just idag hatar jag mitt liv.

HATAR.

Hade jag inte vetat att morgondagen blir bättre så vet jag inte vad jag gjort.

Fredag imorgon. = Alkohol. Lördag = Alkohol.


Bra helg. Behöver inte bry mig om någonting. Förutom att vara full.

Av Lis - 2 augusti 2011 07:09

fail

61.7 :(

Av Lis - 1 augusti 2011 08:47

Morgonvikt: 61.3


Gick ju som sagt åt skogen igår. Eftersom jag inte åt på regelbundna tider eller gjorde någonting speciellt så var jag hungrig heeeeeeeela tiden. Vilket sög. Eftersom jag åt hela tiden också, haha. Men idag ska det bli bättre. Började dagen med 2dl blåbär och 2 kokta ägg. Alltid något. Bättre än smörgåsar iallafall.


Ikväll är jag bjuden på middag hos en vän som fyller år. Så ska dit och äta middag, vilket passar mig bra eftersom ingen är hemma för att laga mat, haha. Aja, nu ska jag rusa till jobbet. Jobbar ju fortfarande kvar på förskolan och visst saknar jag förskoleklassen ibland, men jag trivs ändå jag.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards