...

Alla inlägg den 19 mars 2010

Av Lis - 19 mars 2010 23:09

Det här är andra kvällen han inte har hört av sig. Jag bestämde mig i onsdags att jag inte skulle vara den som smsade först nästa gång. För jag vill att han ska vilja smsa mig, och inte bara svara på det jag skriver.


Men han hör inte av sig. Det var det jag visste. När han skrev i söndags att han inte kunde komma, då borde jag tagit det som ett tecken. Det kanske var en pik, att han inte vill mer. Men varför skrev han då "jag får komma en annan helg, jag vill inget annat just nu". Var det bara lögner? Det kändes så äkta. Allt kändes så äkta.


Var det så att jag förväxlade alla känslor bara för att jag vill ha någon? Nej. Så är det inte. Jag vill ha honom. För han var så bra. Men jag förstår om han inte vill ha mig. Inte bara för att jag är ful och tjock. Jag är tråkig och jag har ingenting att erbjuda. Ingenting spännande eller nytt.


Men det är kväll. På kvällarna är jag extra känslig för allt. Jag tänker och överanalyserar. Jag saknar och tänker tillbaka. Jag gråter och lyssnar på musik som gör det värre. Jag vet inte bara vad jag ska göra. Ska jag smsa honom och "tvinga" in honom i ett samtal, eller ska jag vänta? Jag vet själv att jag kommer vänta. För jag är för feg nu för att smsa.


Jag ville så gärna att han skulle tycka om mig. För när jag var hos honom kände jag mig hemma. Det kändes tryggt. Höra hans andetag, hans hjärta slå, hans fingrar virade med mina. Nu känns det så ensamt. Så osäkert. Jag saknar bara att höra ifrån honom.


Nämnde jag för er hur glad jag blev av hans sms förut? Kanske inte. Men det var det jag såg fram emot hela dagen. Nu har jag bara väntat. Väntat och väntat på något från honom, men ingenting. Kanske tänker han som mig, vill att jag ska vara först. Men då kanske man borde testa? Jag är dubbelmoralen själv ikväll.


Jag saknar honom bara. Jag saknar hans sms. Jag saknar allt.

 


Av Lis - 19 mars 2010 06:51

Visste mitt horoskop att jag hade en lite sämre morgon? Kände mig lite värdelös?


Vattumannen:
Du vet väl att det bästa som finns är du själv. Krama om dig och unna dig en present, det är du värd. Du är en snäll och kärleksfull vän. Jag vet inte hur du bär dig åt, men här ska du kunna få extra slantar i börsen. Något med spel kan ge en liten vinst, så du bör vara glad.
 
www.hemmetsjournal.se - ifall ni inte skulle tro mig

Av Lis - 19 mars 2010 06:42

Godmorgon.

Vågade inte väga mig imorse, jag vet att det kommer stå för höga siffror. Så, jag struntade i det. Idag är det fredag. Fredag är en jävla bra dag, egentligen. Men jag är rädd för ikväll. Ska till en vän som är rätt ledsen pga sin pojkvän och vara "tjejiga". Dvs sorlig kärleksfilm och glass. Glass är min favoritsötsak. Jag älskar glass. Så jag är lite rädd. Shit, jag är verkligen sämst. Haha, men, ja. Jag kanske borde ge upp och låta mig bli världens fetaste (om det går att bli fetare?) istället.


Nu ska jag till skolan. Ha en bra dag finingar.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards