...

Alla inlägg den 8 januari 2011

Av Lis - 8 januari 2011 23:08

Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. 


Alltså jag har alldeles för många killar i mitt liv. Som jag vill vara vän med. Inget mer. Mr X, D, Y med flera. E om jag hade kunnat. Det här är killar jag mår bra av att umgås med, men som jag inte ser som pojkvänsmaterial. De har ingenting som jag vill ha hos en kille. Förutom att jag gillar sällskapet. Visst, jag säger inte att utseendet är allt - men för att ha en kille kanske något borde vara något som man tycker om (visst med Mr X fanns det saker som jag inte längre ser). Det kommer inte ändras. Jag har känt de här killarna i snart 4 år, jag har aldrig sett någonting hos dem. De har ingenting jag gillar. Attraheras av (alltså E finns inte med i den här texten. För han har allt.. Tyvärr..)


Nu bjöd Y mig på bio. Jag tackade nej. För jag vill inget annat än vara kompis med honom. Det förstör så mycket att ens prova. För jag vet att det inte funkar. Det är inte värt att prova. Försöka. Ne, jag lovar er. Jag menar inte att vara ytlig, men jag kan inte se mig med honom. Mer än som kompis.


Det här är jättejobbigt för mig.  För nu blev han lack. Kul.. Det här är det jag menar. Jag vill inte förlora hela min umgängskrets för EN kille. Han får acceptera att jag inte vill vara mer än vän med honom. Jag har aldrig velat någonting annat. Aldrig flirtat med honom. Inte ens när jag varit som fullast. Aldrig.


fan. värdelös dag.

ful är jag också.

Av Lis - 8 januari 2011 16:02

  LP, fina du. du förtjänar att må så himla bra. det gör du verkligen. <3

  

Utekvällen igår va grym. Drack inte så mycket (3 cider ungefär) och dansade fötterna av mig. Himla roligt att umgås med en fin barndomsvän. Hon är bra. På riktigt. Har alltid kul med henne, men har ändå svårt att finna tid att träffa henne. Fina J.


Mr X och jag har ju haft världens diskussioner om att man inte ska ligga med sitt ex kompis. Men jag tycker att man inte får ligga med sin kompis ex. Det är egentligen stor skillnad. Mr X får gärna försöka förföra mina kompisar, men jag tycker mina kompisar bör tacka nej. Han anser alltså att jag inte får flirta med hans kompisar för att jag är hans ex. Är ni med? (någon som har en åsikt mså vill jag gärna höra den. Eftersom Mr X är så säker på sin sak, och "90% av de han frågat håller me honom".)


HOWEVER, för att komma till saken. Mr X har en jättebra kompis, vid namn D, som för några veckor sen ville följa me mig hem. Följa med mig hem på juldagen efter vi vart ute och festat tillsammans hela gänget. (Mr X blev utslängd tidigt så han vet inte om det här.) Jag var JÄTTE full, men tackade ändå nej just för att jag inte längre orkar bråka med Mr X. Sen vill jag inte ligga med D heller. Men ändå .. Vi sågs igår men och han hade samma blickar som den 25de. Jag kommer never ever ligga med honoom, inte pga Mr X utan pga att jag inte attraheras utav honom. 


Sen har vi Y också som verkar ragga lite halvt på mig. Också Mr X kompis. Det suger. Jag vill inte ha Mr X's närmaste vänner, men jag kan inte göra något. Men vet ni vem som kommer få skiten av Mr X?


Inte Y eller D iallafall.

Utan självklart..


.. Jag.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards