...

Alla inlägg under november 2008

Av Lis - 8 november 2008 05:40

Vikt: 57.9




Frukost: 1 skål med mjölk och flingor

Lunch: 2 digistivekex utan smör + 2 med smör

Middag: 2 burritos med massa ost och äckel


Övrigt: 2 mandariner


jag är inte förvånad på uppgången, såsom jag åt igår. men det blir bättre sen. känner mig sjuk. kan inte sova. ångest. så då åt jag. därav uppgången. ska försöka bättre idag. hoppas ni får en bättre lördag än jag.

Av Lis - 7 november 2008 19:06

Fick nyss en jättestor chock. Min kompis berättade att hennes klasskompis kompis är kär i mr X. Jag blev alldeles stel. Menar hon min Mr X? Jo. Min Mr X. Både förnamn och efternamn. Min Mr X som jag har kommit över. Men ändå. Han kan inte skaffa en ny. Jag har ingen. Har han någon bevisar det hur misslyckad jag är. Då har han gått vidare bättre än mig. Nu känner jag mig illamående. Vet inte om det beror på allt jag ätit, eller för det här.


Jag borde inte bry mig. Jag borde verkligen inte bry mig. Och jag gör inte det egentligen, men.. När jag gått vidare. Men ändå. Jag vill inte att han har någon. Jag vill inte ha honom, men han får inte ha någon annan. Förstår ni hur egoistisk jag är?


Och tänk om bruden är ful. Eller ja, ännu värre - TÄNK OM HON ÄR SÖT OCH SMAL? Förstår ni mitt misslyckande? Jag kommer aldrig klara att han skaffar en tjej som är smal och söt. Allt som jag inte är. Ännu värre är det ju att jag sitter och skriver allt här. Och jag har ätit som fan idag - och har alltså gått upp i vikt. Åh, det här förstörde min fredag.


Jag kanske inte kommit över Mr X trots allt. Men det känns så. Jag har inte samma känslor som förut, ändå bryr jag mig som fan nu. Måste skärpa mig. Jag vill inte ha honom. Men jag vill inte att han ska ha någon annan än mig.

Av Lis - 7 november 2008 07:30

Vikt: 57.5


jag orkar inte skriva en riktig matdagbok. faktiskt. jag tänkte göra't. men det blev för mycket. har redan ätit uppåt digistivekex (hälften med smör) 2&en halv "snickers", mandariner, fiskbullar med ris och vindruvor. fyfan :( misslyckad dag. men aja. det är bara att fortsätta kämpa. livet är inte över än.

Av Lis - 6 november 2008 16:45

blev för mycket middag :( fyfan. jag mår illa som tusan. usch och fyfan. ska snart ut på en promenad en stund med en kompis. det är iallafall skönt. :)


har jag berättat att jag är HELT över mr x? det är sant. på riktigt nu. jag bryr mig inte om honom alls. det enda isåfall är att jag kommer vilja ha sex. fan vad elak jag är, men det är sant. men jag ska inte ha sex heller så det är lugnt. i'm over him. i'm worth something better

Av Lis - 6 november 2008 06:31

Ett kilo mindre än igår :) vattenvikt, hihi. Jag är glad. Det är roligt när det går neråt. Nu gäller det att bara hålla i det här. Hoppas ni får en bra dag. Ciao

Av Lis - 6 november 2008 06:31

Vikt: 57.7



Frukost: En kopp te med ½ tsk honung,

Lunch: vatten

Middag: broccoligratäng med skinka. 4 digistivekex. vatten


Övrigt: tuggummi, fisherman friends (stavning?) 3 digistivekex med smör :(


Av Lis - 5 november 2008 06:51

Allt känns så bra idag. :) Än så länge. Dock känns det som att jag är påväg att bli sjuk - och hur bra är inte det? Sjuk = minskad matlust. Iofs kan jag inte träna om jag blir sjuk, det är ett problem. Men det löser sig. Det gör det. För nu är jag positiv. Det här klarar jag.


Mitt första mål är 56 kg. 2.7 kg kvar. :)

Av Lis - 5 november 2008 06:48

Vikt: 58.7


Frukost: En kopp grönt te med ½ tsk honung, 2 digistivekex

Lunch: vatten

Middag: Makaroner och 4 smala falukorvsbitar. Vatten


övrigt: 1 kopp te med honung. 3 digistivekex med smör. Vatten. Vatten. Och åter vatten.


ÅH, fuck digistivekexen med smör :( allt annars har gått bra tycker jag. börjar bli sjuk också - woho! >.< inte rooligt. det betyder alltså iofs att jag inte kommer behöva äta lika mycket :))

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards